fbpx

Beneficiile tratamentului cu ozon

Este dovedit științific că ozonul este cel mai puternic oxidant natural din lume. Fresh Carpet folosește tratamentul cu ozon pentru a finaliza procesul de igienizare a covoarelor tale, astfel încât acestea să fie curate atât din punct de vedere estestic cât și în ceea ce privește agenții patogeni care ar putea să-ți afecteze sănătatea.

Ce este ozonul?

În mod natural, oxigenul liber este format din doi atomi. Atunci când acesta este expus fie radiațiilor ultraviolete, fie unui câmp de energie electrică de înaltă tensiune se formează ozonul, gaz cu miros specific, cunoscut și sub denumirea de ”oxigen activ”.

Beneficiile tratamentului cu ozon

1.Unul dintre cele mai importante beneficii ale tratamentului cu ozon este faptul că te ajută să te ferești de riscul de îmbolnăvire, cauzat de anumiți agenți patogeni care-și găsesc locul în covorul tău. Prin natura sa, atunci când este folosit pentru igienizare, ozonul are capacitatea de a distruge într-un timp foarte scurt, aproape 100% dintre bacteriile, virusurile și alte microorganisme care reprezintă un real pericol pentru sănătate.

Iată doar câțiva dintre agenții patogeni care sunt eliminați prin tratamentul cu ozon:

  • Salmonella
  • coli
  • Listeria
  • Micrococcus aureus
  • Clostridium botulinium

2.Elimină mirosurile în totalitate deoarece distruge în doar câteva secunde, microorganismele care favorizează apariția acestora.

3.Este una dintre cele mai eficiente metode de îndepărtare a mucegaiului.

4.Important în folosirea tratamentului cu ozon este faptul că utilizarea acestuia nu implică compuși chimici, toxici pentru organism. Mai mult, după ce este eliberat în aer și datorită proprietăților sale de oxidare, dezinfectează covoarele, acesta se descompune înapoi în oxigen, fiind astfel, în totalitate lipsit de toxicitate.

5.Nu afectează țesătura covoarelor și nu lasă urme.

Te așteptăm la Fresh Carpet pentru a descoperii beneficiile tratamentului cu ozon!

                  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *