fbpx

COVOARELE DIN CAMERA COPIILOR SI LUMEA FANTEZIEI

Copilăria este caracterizata prin fantezie si lume fictiva. Uneori este dificil să-i ajuți pe copii în mod intuitiv să dezvolte creativitatea. Pe de altă parte, când vine vorba de copii, părinții vor plăti și vor investi cel mai mult și ceea ce este mai bun pentru ei; iar pentru copii, lucrurile mai scumpe nu sunt întotdeauna cele mai productive.

 

Este posibil să nu fi văzut un lucru atât de simplu, dar educarea copiilor poate începe cu modul de amenajare a camerei, inclusiv covorul din camera lor.

Personajele din desene animate, basme, imagini și jocuri direct pe covor, culorile vii și figurinele lego sunt concepute pentru a ajuta copiii să învețe și să-și dezvolte imaginația.

De asemenea, vă invităm să citiți câteva sfaturi care să vă ajute să alegeți cel mai bun covor pentru camerele copiilor.

 

Personajele Disney direct pe covorul din camera copiilor

 

Copiii își petrec cea mai mare parte a timpului jucându-se în cameră pentru a construi o lume fantastică. Covorul Disney este un potențial prieten al călătoriei lor imaginare. Cele mai fabuloase personaje din filme precum Mickey, Tweedy, Donald și Spider-Man ar putea face parte din lumea lor creativă direct de e covor.

 

Oferiti copiilor o lume de poveste

 

Cenușăreasa, “Albă că Zăpadă, prinții și prințesele sunt personaje recunoscute de copii.

Personajele pot există acum și pe covorul din camera copiilor. De la primul pas dimineață, au bucuria de a-și întâlni eroii. De la prima rază de soare până la venirea serii, eroul lor este acolo.

Covorul pufos – ideal pentru relaxarea picioarelor

 

Copiilor le plac lucrurile pufoase Se recomandă acoperirea întregului etaj cu un astfel de covor, astfel încât aceștia să poată avea un mediu frumos și plin de culoare, fără că acesta să fie monoton.

 

Covorul care reproduce un oraș fictiv

 

Ați auzit vreodată de un copil care imită o mașînă pe covorul dormitorului și care “conduce” cu pe o autostradă imaginară?

 

Există covoare care imită orașe fictive și care le oferă o lume proprie fantezistă.

 

Folosiți covoare colorate în camera copiilor

 

Chiar dacă ați ales un covor de culoare neutră care este foarte la modă, acesta nu ar trebui să fie monoton mai ales când vine vorba de camera copiilor.

 

Copiii adoră culorile vesele, desenele asimetrice, figurinele și toate desenele care seamănă cu  jucăriile lor.

 

Chiar dacă acoperiți podeaua cu un covor mare, așezați covoarele viu colorate sau cu personaje Disney în diverse locuri.

 

Acesta pare a fi un efort uriaș, dar fiecare detaliu al aranjării camerei copilului depinde de dezvoltarea acestuia, iar toată muncă ta în acest sens va adăuga valoare vieții celor mai importanți oameni în devenire!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *