fbpx

Cum să alegi covoarele potrivite pentru apartamentul tău?

Covoarele nu sunt doar piese decorative în apartamente, ci ne aduc și confortul suplimentar de care avem nevoie într-o casă liniștită. Acestea sunt doar o mică parte a modului de viață.

Mai jos descriem aspectele care trebuie luate în considerare atunci când alegeți covorul pentru un apartament, aceste criterii depășind estetica designului interior.

 

Cum afectează stilul de viață alegerea covoarelor de apartament

 

Un covor este ca o pereche de pantofi: trebuie să se potrivească stilului dumneavoastra de viață, să fie marcat cu propriul stil și estetică.

Un covor trebuie să fie ușor de întreținut, să călcați confortabil și să fie durabil. Prin urmare, este important să luați în considerare confortul vieții și al familiei.

Copiii

 

Ei sunt cea mai mare fericire pentru dumneavoastra și confortul dumnevaoastra.

Când alegeți covoarele pentru apartament, trebuie să luați în considerare culoarea, modelul, textura și dimensiunea în același timp.

Copiii se pot murdări, vor rupe și vor arunca obiecte în timp ce se joaca. Prin urmare, este mai practică alegerea unui covor cu culori ușor de întreținut și fibre mai mari în camera de zi și camera copiilor.

În procesul de creștere, imaginația copiilor joacă un rol important iar covorul din camera copiilor poate inspira fantezie.

Covoarele Disney sau amprentele care îi încurajează să se joace sunt cele mai bune alegeri.

Animalele de companie

 

În casele cu animale de companie (în special pisici sau câini), luați în considerare modul de întreținere a covoarelor pe hol și sufragerie.

Atunci când alegeți culoarea covorului, luați în considerare potrivirea acestuia cu mobilierul. Dar atunci cand animalutul de companie vine din exterior, va fi mai greu de curatat.

 

Timp liber

 

Pentru familiile în care adulții își petrec cea mai mare parte a timpului la locul de muncă, timpul devine o resursă care nu ar trebui consumată pentru a curata covoare.

 

Cum alegi covorul potrivit?

Alegeți covorul potrivit pentru fiecare camera incepand prin a va pune urmatoarele intrebari:

 

 

  • Care este stilul meu de viață?
  • Cum voi petrece timpul în acea cameră? De exemplu, când am oaspeți, intru ocazional în sufragerie? Sau să stați pe canapea cu telecomanda toată ziua?
  • Cât de confortabile sunt picioarele pe acest covor? Acesta este un aspect important pe care mulți dintre noi nu îl consideră. Imaginați-vă diferența dintre a călca pe un covor pufos din mătase sau un alt covor din cânepă!
  • Cât de ușor este de întreținut?
  • Va rezista în timp? Dacă doriți să păstrați covorul mult timp, alegeți materiale de înaltă calitate.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *