fbpx

Spălarea pilotelor și a păturilor

Spalare paturi si pilote iasi

A venit toamna și în serile răcoroase veți scoate din dulapuri păturile și pilotelor preferate care să vă încălzească peste noapte. Acestea trebuie să fie curate, corect depozitate și cu un miros proaspăt pentru a avea un somn plăcut și liniștitor.

Începutul toamnei este un moment prielnic pentru spălarea și curățarea a păturilor și păturilor, care în timp acumulează umezeală, bacterii și mirosuri neplăcute. Este recomandat ca acestea să fie curățate în mașini de spălat profesionale, care au o capacitate mai mare și le pot curăța în condiții optime. 

La Fresh Carpet lansăm un nou serviciu, spălarea pilotelor și păturilor ce se realizează în mașini de spălat profesionale pentru a petrece mai mult timp  împreună cu familia ta, iar pregătirea pentru sezonul rece să ia cât mai puțin.

 Ai nevoie de spălarea profesională a păturilor și pilotelor?

Pilotele și păturile de dimensiuni mari, care nu încap în mașinile de spălat obișnuite NU trebuie forțate deoarece pot duce la avariere acesteia. Mai mult, în condițiile în care ați încercat să faceți acest lucru până acum, rezultatele spălării nu sunt cele așteptate pentru că nu sunt clătite bine și necesită o spălare suplimentară.

Indiferent de dimensiunea păturilor și pilotelor pe care intenționați să le spălați, e recomandat să optați pentru spălarea și curățarea profesională, care ține cont de țesătură, temperatura de spălare și face ca pilotele și păturile să fie ca noi, însă cu un miros proaspăt.

De ce spălarea profesională e cea mai bună alegere pentru pături și pilote?

Spălarea profesională pilotelor și a păturilor este dedicată tuturor tipurilor, indiferent de materialul din care sunt acestea, pentru că noi adaptăm temperatura de spălare pentru a nu degrada materialul în acest proces.

Principalele avantaje ale serviciilor de curățare profesionale:

  • Curățare eficientă în mașină de spălat profesională ceea ce nu se poate asigura o mașină de spălat obișnuită, întrucât există numeroase riscuri de o deteriora în timpul spălării din cauza volumului mare al păturii sau al pilotei. Mai mult, doar curățarea profesională vă scapă de bacterii și mirosuri neplăcute.
  • Timp de uscare mai redus față de cel obținut acasă, tocmai pentru că aceasta este stoarsă foarte bine pe durata programului. Ne dorim ca păturile și pilotele călduroase să ajungă înapoi acasă cât mai repede fapt pentru care vă oferim un timp redus pentru serviciile noastre de spălare și curățare
  • Țesături protejate pe durata spălării și uscării, temperaturile la care acestea sunt curățate ating maxim 50 de grade Celsius, în funcție de tipul materialului 
  • Preluam de la tine de acasa pentru a sta împreună cu familia ta mai mult timp, oferim serviciul de preluare din confortul propriei locuințe
  • Miros plăcut și proaspăt îndelungat de care te bucuri după ce păturile și pilotele ajung înapoi la tine pentru ca în fiecare seară să adormi cu zâmbetul pe buze

Cât de des este necesar să apelez la un serviciu de curățare? 

Se recomandă ca periodic să apelezi la serviciile de curățare profesională pentru păturile și pilotele familiei, mai ales după timp îndelungat de depozitare și la începerea sezonului rece. 

Indiferent de tipul materialului, fie că pilotele/păturile sunt realizate din fibre naturale (precum puf sau pene) sau materiale sintetice este recomandat să fie de la 2 la maxim 4 luni, pentru a preveni apariția în timp a bacteriilor și a mirosurilor neplăcute și a oferi o reîmprospătare a așternuturilor întregii familii.

Ai pilote sau pături ce așteptă să fie curățate? Completează formularul și Fresh Carpet se ocupă de reîmprospătarea lor!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *